Initiativ Vest lanserer nyhetsbrev for lokalpolitikere

13 november, 2023 | Nyhende

En ny periode er i gang i kommuner og fylker. Med et nytt nyhetsbrev vil Initiativ Vest støtte opp under det viktige arbeidet som gjøres i lokaldemokratiet.   Perspektiv for lokalpolitikere er nyhetsbrevet for deg som er folkevalgt på Vestlandet og ønsker påfyll av ideer og kunnskap. Kommunene og fylkene på Vestlandet står overfor mange av […]

En ny periode er i gang i kommuner og fylker. Med et nytt nyhetsbrev vil Initiativ Vest støtte opp under det viktige arbeidet som gjøres i lokaldemokratiet.  

Perspektiv for lokalpolitikere er nyhetsbrevet for deg som er folkevalgt på Vestlandet og ønsker påfyll av ideer og kunnskap. Kommunene og fylkene på Vestlandet står overfor mange av de samme utfordringene og mulighetene.  

Som abonnent på nyhetsbrevet kan du holde deg oppdatert, få inspirasjon fra andre kommuner og nye perspektiv på saker av lokal, regional og nasjonal betydning.  

Initiativ Vest er en uavhengig tankesmie for Vestlandet, stiftet for å møte den sterke konsentrasjonen av makt i Norge. Vi adresserer de felles utfordringene landsdelen står overfor, og fremmer og skaper debatt om løsningene. Målet er en sterkere region, mer samlet og mer fremtidsrettet.  

Nyhetsbrevet blir sendt ut annenhver onsdag.  

  • Nye tanker og perspektiv på aktuelle saker 
  • Innsikt fra aktuelle rapporter og nyheter du kanskje gikk glipp av 
  • Informasjon om Initiativ Vest sitt arbeid 

Mathias Fischer

Dagleg leiar
Kjem frå Bergen og har bakgrunn som statssekretær for Venstre i Klima- og miljødepartementet, rådgjevar i TRY Råd, kommentator i Bergens Tidende og TV2.

Andre innlegg

Det politiske landskapet – endringar frå 2019-2023

Det politiske landskapet – endringar frå 2019-2023

Valet i haust har ført med seg endringar i det politiske landskapet på Vestlandet. Endringane frå 2019 til 2023 er interessante. Høgre meir enn doblar talet ordførarar på Vestlandet frå 14 til 30, medan dei to regjeringspartia begge går attende. Ap går frå 35 til 23 ordførarar, medan Senterpartiet går frå 29 til 23 ordførarar.  

Bli bedre kjent med vår nye rådgiver Ingrid Wågen

Bli bedre kjent med vår nye rådgiver Ingrid Wågen

Ingrid Wågen (25) er på plass som ny rådgiver i Initiativ Vest. Hun kommer fra Jørpeland i Rogaland. Etter å ha gått på Kongsgård i Stavanger, flyttet hun til Bergen for å studere sammenlignende politikk. I den forbindelse satt hun i fakultetsstyret på Det samfunnsvitenskapelige fakultet og ledet Sampolkonferansen 2021.

Share This