Ingrid Wågen tilsatt som ny rådgiver i Initiativ Vest

22 juni, 2023 | Nyhende

Ingrid Wågen (25) er tilsatt som ny rådgiver i Initiativ Vest. Hun har mastergrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen. I dag jobber hun som prosjektkoordinator i Matarena. 

Wågen er fra Jørpeland i Rogaland, og bor nå i Bergen. 

Masteroppgaven hennes handlet om representasjon og politiske karrierer på Stortinget de siste 100 årene. Under studietiden har hun også hatt flere ulike verv og roller ved universitetet og har blant sittet i styret ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet og ledet Sampolkonferansen.

Skjermbilde 2023 06 22 kl. 11.43.03– Jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på dette, og til å være med på å videreutvikle Initiativ Vest. Jeg er vestlending og opptatt av utviklingen i regionen. Da er dette en mulighet som jeg er veldig glad for å få, sier Ingrid Wågen.

Verdifullt tilskudd

Wågen vil styrke det faglige arbeidet i tankesmien. Initiativ Vest produserer blant annet notater og kronikker som skal styrke debatten om og på Vestlandet. Særlig jobber vi med energi, samferdsel og maktproblematikk, som er helt sentrale tema for landsdelen. 

– Med Ingrids bakgrunn som sampoler vil hun bidra med analyser, meninger og nye ideer som kan berike debatten. Vi skal ha et kritisk blikk på sentraliseringen, og en positiv tilnærming til Vestlandets fremtid, sier daglig leder Mathias Fischer. 

Mathias Fischer

Initiativ Vest skal fortsette arbeidet med å skape møtepunkter for alle som er engasjert i utviklingen av landsdelen. Det tredje kullet av Vestlandsakademiet starter opp til høsten. Wågen vil få en sentral rolle i dette arbeidet. 

– Når folk deltar på våre arrangement, kan de forvente et høyt faglig nivå og god stemning. Initiativ Vest skal bidra til å få fram fakta og nye ideer, og da er det viktig med fysiske møteplasser. Vi skal være til stede i hele landsdelen, sier Fischer. 

Wågen begynner i stillingen 1. oktober 2023. 

Foto av Ingrid Wågen: Nora Elvestad

Lurer du på noko eller har du innspel?

Initiativ Vest er ei tankesmie lokalisert på Vestlandet. Vi arbeider med viktige samfunns­spørsmål for å bidra til å utvikle regionen.

Kontakt oss gjerne på tommy@initiativvest.no eller
+47 951 67 502

Andre innlegg

Fyrste samling med nytt kull i Vestlandsakademiet

Fyrste samling med nytt kull i Vestlandsakademiet

Fredag 1. september samla vi det tredje kullet av Vestlandsakademiet til fysisk samling i Bergen. Valet på Vestlandet og retorikk og taleteknikk var tema for samlinga.  - For ein strålande gjeng. Allereie på den fyrste samlinga ser vi kva vi kan få til når vi samlar...

Initiativ Vest er ei uavhengig tankesmie som skal bidra til samfunnsutviklinga på Vestlandet.
Initiativ Vest Logo Dark Green

Meld deg på nyhendebrev

Meld deg på e-postlista vår for å få siste nytt og oppdateringar frå Initiativ Vest.

GDPR

Takk for påmeldingen

Share This