Inspirerende samling for unge stemmer: Vi rekrutterer til Vestlandsakademiet

6 april, 2022 | Nyhende

Foto: Truls Lerø

Det første kullet til Vestlandsakademiet var samlet mandag 04. april for å lære mer om hvordan man engasjerer seg i samfunnsdebatten. Nå er påmelding for neste kull åpnet.

Intiativ Vest 04.04.22 ©Truls Skram Lero 8

Vestlandsakademiet

Gjennom Vestlandsakademiet er målet at unge mellom 20 og 35 år skal få innsikt i og kunnskap om viktige trender og tematikker for Vestlandet. Deltakerne i akademiet vil få tilgang til nettverk, foredrag og drøftinger om tema som er viktig for Vestlandet, Norge og verden i årene som kommer.

Foto: Truls Lerø

Les mer om Vestlandsakademiet her.

Verktøy for en vestlandsstemme

Daglig leder, Tommy Aarethun, markerte starten for den femte samlingen til Vestlandsakademiet på Scandic Ørnen. Vestlandsakademiet er et talentprogram for unge og skal bidra til å utvikle sterke samfunnsdebattanter for Vestlandet. 

Deltakerne i akademiet ble skipet gjennom et kurs skreddersydd av Apriil, hvor Trond Albert Skjelbred og Silje Ulveseth gav deltagerne både utfordringer og verktøy for å videreutvikle seg. 

Senere på dagen ble det lagt opp til kreative workshops ledet av Tommy Aarethun. Samlingen er en viktig arena for deltagerne å bli bedre kjent med Vestlandet som helhet og med hverandre. 

Ønsker du å bli med i Vestlandsakademiet 2022/2023?

Ved å sende en kort søknad med CV til tommy@initiativvest.no er det mulig å ta del i akademiet for året 2022/2023. 

Hva lærer du?

Gjennom Vestlandsakademiet er det seks samlinger med forskjellige tematiske rekker. Alle er ment til å videreutvikle deltagerne for å bli sterke stemmer i vestlandsdebatten i årene som kommer. 
 
 

Lurer du på noko eller har du innspel?

Initiativ Vest er ei tankesmie lokalisert på Vestlandet. Vi arbeider med viktige samfunns­spørsmål for å bidra til å utvikle regionen.

Kontakt oss gjerne på tommy@initiativvest.no eller
+47 951 67 502

Andre innlegg

Fyrste samling med nytt kull i Vestlandsakademiet

Fyrste samling med nytt kull i Vestlandsakademiet

Fredag 1. september samla vi det tredje kullet av Vestlandsakademiet til fysisk samling i Bergen. Valet på Vestlandet og retorikk og taleteknikk var tema for samlinga.  - For ein strålande gjeng. Allereie på den fyrste samlinga ser vi kva vi kan få til når vi samlar...

Initiativ Vest er ei uavhengig tankesmie som skal bidra til samfunnsutviklinga på Vestlandet.
Initiativ Vest Logo Dark Green

Meld deg på nyhendebrev

Meld deg på e-postlista vår for å få siste nytt og oppdateringar frå Initiativ Vest.

GDPR

Takk for påmeldingen

Share This