Ledig stilling: Vil du sette agendaen på Vestlandet? 

4 april, 2023 | Nyhende

Tankesmien Initiativ Vest er en ideell stiftelse som skal adressere muligheter og utfordringer for Vestlandet. Tankesmien er en arena for å utvikle ideer og formidle kunnskap som styrker regionen. Det gjør vi gjennom publikasjoner, deltakelse i media og ulike arrangement. Vi skal sette dagsorden lokalt og nasjonalt.  Nå søker vi en faglig sterk og samfunnsengasjert […]

Tankesmien Initiativ Vest er en ideell stiftelse som skal adressere muligheter og utfordringer for Vestlandet. Tankesmien er en arena for å utvikle ideer og formidle kunnskap som styrker regionen. Det gjør vi gjennom publikasjoner, deltakelse i media og ulike arrangement. Vi skal sette dagsorden lokalt og nasjonalt. 

Nå søker vi en faglig sterk og samfunnsengasjert rådgiver som kan bidra i dette arbeidet. 

Vi er på jakt etter deg som ønsker å dykke inn i nye problemstillinger, avdekke ukjente fakta, finne de beste argumentene og formidle de gode ideene. Du vil få mye frihet til å jobbe med de sakene som du selv mener er viktige og interessante. 

Den sentrale delen av jobben er å skrive notat og artikler, og å følge disse opp i flere kanaler, som foredrag, panelsamtaler og media. Gode språklige og analytiske ferdigheter vektlegges.

Som rådgiver i Initiativ Vest får du stort rom til å dyrke dine interesser, utvikle deg faglig og utvide nettverket ditt. 

Vi ser etter deg som: 

  • Har tanker og meninger om hvordan Vestlandet bør utvikle seg
  • Har stor interesse for samfunnsspørsmål, og er åpen for nye perspektiv
  • Har mastergrad innen statsvitenskap, samfunnsøkonomi eller en annen relevant fagretning. Annen relevant erfaring kan kompensere. 
  • Er skrivefør og har erfaring med å produsere tekst

Vi har kontor i Media City Bergen og tilbyr konkurransedyktige vilkår. 

Søknadsfrist: 30. april

Oppstart 1. september eller etter avtale. 

Finn-annonse: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=296976591

Har du spørsmål om stillingen? 

Kontakt daglig leder Mathias Fischer på mathias@initiativvest.no eller 950 34 940. 

Send søknad med CV til post@initiativvest.no

Lurer du på noko eller har du innspel?

Initiativ Vest er ei tankesmie lokalisert på Vestlandet. Vi arbeider med viktige samfunns­spørsmål for å bidra til å utvikle regionen.

Kontakt oss gjerne på post@initiativvest.no eller
+47 950 34 940

Andre innlegg

Share This